Küche

Menü der Woche, Nr. Savaitės meniu, Nr. : 3

2024-12-16
2024-12-22
Montag - Pirmadienis Dienstag - Antradienis Mittwoch - Trečiadienis Dnnerstag - Ketvirtadienis Freitag - Penktadienis Samstag - Šeštadienis Sonntag - Sekmadienis
Frühschtück
Pusryčiai
Cornflakes A,H, Nutella E,F,G, Käse G, Marmelade 1,2, Quark G, Tee, Kaffee 11, Spiegelei C,G
Sausi pusryčiai A,H, riešutinis kremas E,F,G, medus, dešra 1,6,C,I, sūris G,2 varškė G, kava 11, arbata, Kepti kiaušiniai
Cornflakes A,H, Wurst 1,2,C,I, Käse G, Marmelade 1,2,6, Quark G, Tee, Kaffee 11, Grießbrei A,G
Sausi pusryčiai A,H, dešra1,6,C,I, sūris G, riešutinis kremas E,F,G, marmeladas 1,2,6, varškė G, kava 11, arbata, manų košė C,G
Cornflakes A,H, Nutella E,F,G, Käse G, Marmelade 1,2,6, Quark G, Tee, Kaffee 11, Pfannkuchen mit Quark/Fleisch oder Käsefüllung A,C,G
Sausi pusryčiai A,H, dešra 1,6,C,I, sūris G, riešutinis kremas E,F,G, marmeladas 1,2,6, varškė, arbata, kava 11, lietiniai su varškės, mėsos arba sūrio įdaru A,C,G
Cornflakes A,H, Nutella E,F,G, Käse G, Marmelade 1,2,6, Quark G, Tee, Kaffee 11,Omelett C,G
Sausi pusryčiai A,H, dešra 1,6,C,I, sūris G, riešutinis kremas E,F,G, marmeladas 1,2,6, varškė, arbata, kava 11, Omletas C,G
Cornflakes A,H, Nutella E,F,G, Käse G, Marmelade 1,2,6, Quark G, Tee, Kaffee 11, Teigtaschen mit Quarkfüllung A,C,G
Sausi pusryčiai A,H, dešra 1,6,C,I, sūris G, riešutinis kremas E,F,G, marmeladas 1,2,6, varškė, arbata, kava 11, Varškėčiai A,C,G
Cornflakes A,H, Nutella E,F,G, Käse G, Marmelade 1,2,6, Quark G, Tee, Kaffee 11, Gekochte Eier C
Sausi pusryčiai A,H, dešra 1,6,C,I, sūris G, riešutinis kremas E,F,G, marmeladas 1,2,6, varškė, arbata, kava 11, Virti kiaušiniai C
Cornflakes A,H, Nutella E,F,G, Käse G, Marmelade 1,2,6, Quark G, Tee, Kaffee 11, Warme Brötchen A,G
Sausi pusryčiai A,H, dešra 1,6,C,I, sūris G, riešutinis kremas E,F,G, marmeladas 1,2,6, varškė, arbata, kava 11, karšti sumuštiniai A,G
Mittag, Vorspeise
Pietūs, pirmas patiekalas
Kartoffelsuppe mit Frikadellen I, C
Bulvienė su frikadelemis, I,C
Rote Bete Suppe I
Daržovių sriuba I
Broccoli Cremesuppe I, A
Trinta sriuba I
Linsensuppe I
Žirnių sriuba I
Gulaschsuppe I
Guliašo sriuba I
Reissuppe I
Sultinys su ryžiais
Nudelsuppe A a
Sultinys su makaronais
Mittag, Hauptgericht
Pietūs, antras patiekalas
Schweinebraten mit Nudeln A,C, Salat
Kiaulienos kepsnys su makaronais C,A, salotos
Pilaw A, Salat
plovas, salotos
Frikadellen mit Kartoffelpüree A,C,F, G,I Salat
Maltiniai su bulvių koše A,C,F, G,I salotos
Rindergulasch mit Gemüse und Spätzle I,
Jautienos guliašas su daržovėmis ir makaronais I
Lachs mit Reis D, Salat
Kepta lašiša su ryžiais, salotos
Hähnchelflugel mit Nudeln A a ,C,G, Salat
Viščiukų sparneliai su makaronais A a, C,G, salotos
Pizza A a, Salat
Pica A a, salotos
Mittag, Dessert
Pietūs, desertas
Obst
Vaisiai
Joghurt G, F, 4
Jogurtas G,F,4
Obst
Vaisiai
Joghurt G
Jogurtas G
Obst
Vaisiai
Desert G
Desertas G
Desert G
Desertas G
Abend
Vakarienė
Wurst 1,6,C,G, Käse G, Gemüse, Tee
Dešra 1,6,C,I, sūris G, daržovės, arbata,
Wurst 1,6,C,I, Käse G, Gemüse, Tee
Dešra 1,6,C,I, sūris G daržovės, arbata
Wurst 1,6,C,G, Käse G, Gemüse, Tee
Sūris G, dešra 1,6,C,I, daržovės, arbata
Wurst 1,6,C,G, Käse G, Gemüse, Tee
Dešra 1,6,C,I, sūris G daržovės, arbata
Wurst 1,6,C,G, Käse G, Gemüse, Tee
Dešra 1,6,C,I, sūris G daržovės, arbata
Wurst 1,6,C,G, Käse G, Gemüse, Tee
Dešra 1,6,C,I, sūris G daržovės, arbata
Wurst 1,6,C,G, Käse G, Gemüse, Tee
Dešra 1,6,C,I, sūris G daržovės, arbata


Diese Zutatenliste ergänzt den Speiseplan und erklärt die Nummernangaben hinter den Speisen
Zusatzstoffe: 1 mit Konservierungsstoff, 2 mit Farbstoff, 3 mit Antioxidationsmittel, 4 mit Geschmacksverstärker, 5 mit Phosphat, 6 mit Süßungsmittel(n), 7 enthält eine Phenylalaninquelle, 8 geschwefelt, 9 geschwärzt, 10 gewachst, 11 koffeinhaltig, 12 chininhaltig.
Allergene: A Glutenhaltiges Getreide, B Krebstiere, C Eier, D Fisch, E Erdnüsse, F Soja, G Milch (einschließlich Laktose), H Schalenfrüchte, I Sellerie, J Senf, K Sesamsamen, L Schwefeldioxid und Sulphite, M Lupinen, N Weichtiere
Bei den Allergenen handelt es sich um natürliche Bestandteile von Lebensmitteln, die gegebenenfalls bei manchen Personen eine Überempfindlichkeitsreaktion des Körpers auslösen können. Trotz sorgfältiger Herstellung unserer Gerichte können neben gekennzeichneten Zutaten Spuren anderer Stoffe enthalten sein, die im Produktionsprozess in der Küche verwendet werden (Kreuzkontaminationen).
09.02.2020