Küche

Menü der Woche, Nr. Savaitės meniu, Nr. : 5

2024-11-18
2024-11-24
Montag - Pirmadienis Dienstag - Antradienis Mittwoch - Trečiadienis Dnnerstag - Ketvirtadienis Freitag - Penktadienis Samstag - Šeštadienis Sonntag - Sekmadienis
Frühschtück
Pusryčiai
Cornflakes A,F,H, Nutella F,G,H,E, Käse G,2, Marmelade 1, Quark G, Tee, Kaffee 11, Spiegeleier C
Sausi pusryčiai A,F,H, riešutinis kremas F,G,H,E, medus, dešra 1,4,5, sūris G,2, varškė, kava 11, arbata, kepti kiaušiniai C
Cornflakes A,F,H, Wurst 1,4,5, Käse G,2, Marmelade 1, Quark G, Tee, Kaffee 11, Grießbrei C,G
Sausi pusryčiai A,F,H, dešra 1,4,5, sūris G,2, riešutinis kremas F,G,H,E, marmeladas 1, varškė, kava 11, arbata, manų košė C,G
Cornflakes A,F,H, Nutella F,G,H,E, Käse G,2, Marmelade 1, Quark G, Tee, Kaffee 11, Pfannekuchen mit Quark- Fleisch oder Käsefüllung A,C,G
Sausi pusryčiai A,F,H, dešra 1,4,5, sūris G,2, riešutinis kremas F,G,H,E, marmeladas 1, varškė, arbata, kava 11, lietiniai su varškės, mėsos arba sūrio įdaru A,C,G
Cornflakes A,F,H, Nutella F,G,H,E, Wurst 1,4,5, Käse G,2, Marmelade 1, Quark G, Tee, Kaffee 11, Omelett C
Sausi pusryčiai A,F,H, dešra 1,4,5, sūris G,2, riešutinis kremas F,G,H,E, marmeladas 1, arbata, kava 11, omletas C
Cornflakes A,F,H, Nutella F,G,H,E, Wurst 1,4,5, Käse G,2, Marmelade 1, Tee, Kaffee 11, Quarkteigtaschen A,C,G
Sausi pusryčiai A,F,H, dešra 1,4,5, sūris G,2, riešutinis kremas F,G,H,E, marmeladas 1, arbata, kava 11, varškėčiai A,C,G
Cornflakes A,F,H, Nutella F,G,H,E, Wurst 1,4,5, Käse G,2, Marmelade 1, Quark G, Tee, Kaffee 11, gekochte Eier C
Sausi pusryčiai A,F,H, dešra 1,4,5, sūris G,2, riešutinis kremas F,G,H,E, marmeladas 1, varškė, arbata, kava 11, virti kiaušiniai C
Cornflakes A,F,H,, Nutella F,G,H,E, Käse G,2, Marmelade1 , Quark G, Tee, Kaffee 11, warme Brötchen A,G
Sausi pusryčiai A,F,H, dešra 1,4,5, sūris G,2, riešutinis kremas F,G,H,E, marmeladas 1, varškė, arbata, kava 11, karšti sumuštiniai A,G
Mittag, Vorspeise
Pietūs, pirmas patiekalas
Gemüsesuppe I
Daržovių sriuba I
Erbsensuppe I
Žirnių sriuba I
Krautsuppe I
Kopūstų sriuba I
Nudelsuppe I
Makaronų sriuba I
Rote Bete Suppe I
Burokėlių sriuba I
Tagessuppe I
Dienos sriuba I
Tagessuppe I
Dienos sriuba I
Mittag, Hauptgericht
Pietūs, antras patiekalas
Spaghetti mit Soße A,C,D,G,1, Salat
spageti A,C,D,G,1 su padažu salotos
Schnitzel A,I,J,G Nudeln A a,C, Salat
šnicelis A,I,J, makaronai A a,C, salotos
Falscher Hase, Kartoffelpüree A,G,C Salat
netikras zuikis su bulvių koše A,G,C, salotos
Geschnetzeltes G,A,C,D, Reis, Salat
troškintos mėsos juostelės G, A, C, D, ryžiai, salotos
Fischfrikadellen D, Kartoffelpüree A,G, Salat
žuvies maltiniai D, bulvių košė A,C, salotos
Hähnchenfilet A, Reis, Salat
vištienos file A, ryžiai, salotos
Dönner mit Putenfleisch A,G,C, Salat
dioneris su kalakutiena A, G, C, salotos
Mittag, Dessert
Pietūs, desertas
Obst
vaisiai
Joghurt G, F,4
jogurtas G,F,4
Obst
vaisiai
Joghurt G,F,4
jogurtas G,F,4
Obst
vaisiai
Dessert G, F,4/Obst
desertas G,F,4/ vaisiai
Dessert G,F,4/Obst
desertas G,F,4/ vaisisi
Abend
Vakarienė
Wurst 1,4,5, Käse G,2, Gemüse, Tee, Milchsuppe A,G
Dešra 1,4,5, sūris G,2, daržovės, arbata
Wurst 1,4,5, Käse G,2, Gemüse, Tee, Mini Pizza A,F,G,I,J
Dešra 1,4,5, sūris G,2, daržovės, arbata, A,F,G,I,J
Käse G,2, Gemüse, Tee, Quarkauflauf G,F,C
Sūris G,2, dešra 1,4,5, daržovės, arbata, varškės apkepas G,C,A
Wurst 1,4,5, Käse G,2, Tee, Gemüse, Brei A,G
Dešra 1,4,5, sūris G,2, daržovės, arbata
Wurst 1,4,5, Käse G,2, Gemüse, Tee, Würstchen 1,4,5
Dešra 1,4,5, sūris G,2, daržovės, arbata, dešrelės 1,4,5
Wurst 1,4,5, Käse G,2, Gemüse, Nudeln mit Soße A,C,C,D,1
Dešra 1,4,5, sūris G,2, daržovės, arbata A,C,D,1
Wurst 1,2,5, Käse G,2, Gemüse, Bratkartoffeln mit Kefir G
Dešra 1,4,5, sūris G,2, daržovės, arbata


Diese Zutatenliste ergänzt den Speiseplan und erklärt die Nummernangaben hinter den Speisen
Zusatzstoffe: 1 mit Konservierungsstoff, 2 mit Farbstoff, 3 mit Antioxidationsmittel, 4 mit Geschmacksverstärker, 5 mit Phosphat, 6 mit Süßungsmittel(n), 7 enthält eine Phenylalaninquelle, 8 geschwefelt, 9 geschwärzt, 10 gewachst, 11 koffeinhaltig, 12 chininhaltig.
Allergene: A Glutenhaltiges Getreide, B Krebstiere, C Eier, D Fisch, E Erdnüsse, F Soja, G Milch (einschließlich Laktose), H Schalenfrüchte, I Sellerie, J Senf, K Sesamsamen, L Schwefeldioxid und Sulphite, M Lupinen, N Weichtiere
Bei den Allergenen handelt es sich um natürliche Bestandteile von Lebensmitteln, die gegebenenfalls bei manchen Personen eine Überempfindlichkeitsreaktion des Körpers auslösen können. Trotz sorgfältiger Herstellung unserer Gerichte können neben gekennzeichneten Zutaten Spuren anderer Stoffe enthalten sein, die im Produktionsprozess in der Küche verwendet werden (Kreuzkontaminationen).
09.02.2020